Blogia
Osiris

que cortamos!

Hace poco he leído que se ha hecho una petición al ICANN (órgano encargado de la gestión de los dominios de internet) para que autorice el dominio .CAT, es decir, poder tener la dirección www.elquesigui.cat ya que somos más de 12 millones de catalano-parlantes.

A mí esta noticia plim, nunca he tenido aspiraciones nacionalistas catalanas (aunque no veas lo que Aznar ha hecho por esa causa). Lo que sí que me jode es el afán de diferenciarnos.

Es como lo de pedir hablar en catalán en el parlamento de Madrid. Me parece bien que quieran hablar en catalán para realizarse como ciudadano y sentirse orgullosos y esas cosas, pero intuyo que lo que pasa es que tienen ganas de joder...

Por qué no nos podemos llevar bien todos? por qué no tenemos TODOS un poco más de respeto y tolerancia? por qué no podemos limar las asperezas de la convivencia con buen rollo, pidiendo y cediendo?

Personalmente me dan ganas de meterle una colleja a un niñato que pinta las paredes pidiendo libertad para catalunya (a ostias le quitaba yo la libertad de pintar paredes ajenas) y llama facha a los que no piensen como él. No sabe que es igual que a quien él llama facha, sólo que nació aquí y no en Madrid.

En fin, me ha dado por ahí esta tarde, me voy a cambiar la hora...

4 comentarios

Steam Man -

Es mas, yo hace tiempo que tengo pensado un post sobre este asunto tan curioso, sobretodo en cuanto lo que me afecta a mi que es bastante rocambolesco.
Sigo pensando que te conozco, estoy tan seguro Neng.
Por cierto, te acoplo a los links de mi Web Log, ok?
¿Conoces el dicho del video Masarbonès & Bill "UUUUu da palo"?

imma -

per cert, m'ha agradat la metàfora bíblica de la torre de babel :P

osiris -

jo veig bé que la defensa del català, és un tret característic de Catalunya. Però el que no veig bé és convertir el parlament de madrid en la torre de babel. Jo crec que això és un pas andarrera per la bona entessa del pobles espanyols.

Jo estic a favor del dret de parlar català, i de l'autodeterminació si cal, sóc català, i estic content de ser-ho.

I respecte a pintar parets, que cadascú pinti les seves, que les hipoteques estàn massa cares perque et vinguin pintant la casa!

més petons imma

imma -

ais jordi, estem més malament del que em pensava... no és el fet de ser mega nacionalista
i anar a matar tot el que no sigui "purament català"... no, aquesta no és la idea. UNa cosa és clara, el català és una llengua molt bonica, i que ha estat des de fa molts anys atacada, pel sol fet de ser una lleguna diferent del castellà.. bé m'estic enrabassant...
és normal que des del segle XIX, els nacionalismes existeixin, per tal que cada poble tingui un tret identificatiu.
Un nacionalista, o defensor de la llengua catalana, no té perquè ser alhora un anti castellà, només es vol que e sreconegui un dret... que es pogués parlar en català al parlament de Madrid, seria un bon exemple de convivència ciutadada, i l'acceptació que a Espanya, aquest trosset de península, no només s'hi parla castellà (recordem, llengua de Castella) sinó que conviuen altres pobles, on el tret més diferenciador i atractiu és el fet de tenir una llengua pròpia i diferent com és el castellà, el gallec, l'euskera, i d'altres... i res més...
tampoc crec que sigui bona idea pintar les parets, però serà que no en pintes els "altres nacionalistes dits espanyols, en fi, de fet Espanya tambés és un invent, però això ja seria un altre tema...

perdona per haver sigut tan llarga i pesada

petons